CHRIS CAYNE SHOWROOM

Aan ieder kledingstuk van CHRIS CAYNE gaat een enorme investering in creativiteit, arbeid, tijd en liefde aan vooraf. Dit begint al zo’n twee jaar voordat een kledingstuk in de winkel te koop wordt aangeboden. Onze designers en trendspotters zijn continu op zoek naar nieuwe innovatieve stoffen, combinaties en kleuren. Hiervoor wordt de wereld rondgereisd, naar alle grote modesteden en de belangrijkste modebeurzen.

Al deze creatieve impulsen leiden elk seizoen weer tot de meest schitterende artikelen, terwijl deze toch trouw blijven aan het DNA van CHRIS CAYNE; modieus en tegelijkertijd heel draagbaar, stijlvol en toch vlot en het belangrijkste van alles: altijd van superieure kwaliteit.

De pasvorm is altijd goed en de kledingstukken dragen heel comfortabel. CHRIS CAYNE blijft consumenten verbazen met de geleverde kwaliteit voor een eerlijke prijs. Dat is ons doel: De kopers van CHRIS CAYNE kleding zodanig blij maken dat CHRIS CAYNE hun favoriete merk wordt en daarmee wordt de schare fans van CHRIS CAYNE ieder seizoen weer groter.

CHRIS CAYNE colors your day, every day!